Referenties

Sven Kramer

Sven Kramer

“Op het team van Peter Vergouwen heb ik altijd kunnen vertrouwen. De uitgebreide kennis, ervaring en expertise van Peter en de radiologen van het het Radiologisch Centrum voor Topsport geven mij een goed gevoel. Topsport en pijntjes zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van kleine pijntjes tot zware blessures, Peter Vergouwen en het RCT hebben mij hierin altijd uitstekend begeleid. En ik hoop dat hij dit tot in lengte van dagen blijft doen. De betrokkenheid bij mijn wedstrijden, maar ook bij mij als persoon, laten zien dat Peter met zijn team waaronder het RCT voor mij van grote toegevoegde waarde is in mijn leven als professioneel schaatser.”

Sven Kramer is de grootste allround schaatser aller tijden. Hij wordt omschreven als een zeer gedreven professional voor wie verliezen geen optie is. Kramer kan telkens weer zijn grenzen verleggen en hij heeft bewezen dat hij met tegenslagen om kan gaan.

De fantastische schaatscarrière van ‘Sven the Man’ omvat een zeer uitgebreide hoeveelheid overwinningen en titels. Hij is  tweevoudig Olympisch kampioen op de 5 kilometer, kampioen op de achtervolging, zevenvoudig Wereldkampioen allround, zevenvoudig Europees kampioen, zesmaal wereldkampioen op de 5 kilometer en driemaal op de 10 kilometer. Kramer rijgt al jaren meerdere wereldrecords aan elkaar. Hij is de enige schaatser die 4 keer het EK gewonnen heeft. In totaal heeft Sven als langebaanschaatser 156 gouden medailles, 29 zilveren en 18 bronzen medailles op de belangrijkste kampioenschappen gewonnen.

Deel deze pagina: